Zupa Pomidorowo-Arbuzowa
Zupa pomidorowo-arbuzowa to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szalotkę, filiżanki arbuza, feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zupa pomidorowo-arbuzowa, Pomidor i arbuz Gazpacho, oraz Sałatka arbuzowo-pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arbuz, pomidory, migdały, szalotka, sok z cytryny, ocet i olej zmiksować w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Zupę podzielić na 4 miseczki i polać fetą, oliwkami i miętą.