Zupa pomidorowa z pieczoną papryką, czosnkiem i cebulą z grillowanymi grzankami serowymi Gruyere
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj zupę pomidorową z pieczoną papryką, czosnkiem i cebulą z grillowanymi grzankami z sera Gruyere. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka herbes de provence, sos pomidorowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa Zupa Czosnkowo-Pomidorowa Z Grillowanymi Grzankami Serowymi, Pieczona Cebula Z Grzankami Gruyère, oraz Zupa pomidorowa pieczona z grzankami czosnkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Cebulę ułożyć na blasze do pieczenia i lekko ułożyć EVOO, obficie doprawić tymiankiem, solą i pieprzem. Ubierz czosnek z EVOO, solą i pieprzem, a następnie zawiń czosnek w folię i złóż brzegi, aby zabezpieczyć torebkę. Upiec cebulę do miękkości i złoty, 30 minut, obracając raz. Pieczemy czosnek, aż będzie bardzo miękki, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 C. Białego Cukru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2
Char papryki na otwartym ogniu na płycie kuchennej lub pod gorącym brojlerem (po usunięciu cebuli i czosnku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
W misce umieścić zwęgloną paprykę, przykryć i ostudzić. Skórki pieprzu wytrzyj ręcznikiem. Nasiona i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ostudzić czosnek do obsługi, a następnie wycisnąć ząbki czosnku z dala od skórek i do miski robota kuchennego. W dwóch partiach, dodać cebulę, czosnek, papryka, bulion i pomidory. Puree do dość gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać puree do garnka z passatą i doprawić ziołami prowansalskimi i dodać rozdartą bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Passata
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Podgrzać zupę przez i gotować na wolnym ogniu zagęścić trochę i połączyć smaki, o 20 protokół. Wyreguluj sól i pieprz. Schłodzić i przechowywać w lodówce na make-ahead posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(dostosuj Według Własnego Gustu)
1
Aby służyć, podgrzej zupę na średnim ogniu i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Cały chleb posmarować z jednej strony zmiękczonym masłem. Zrobić kanapki z serem z masłem boki skierowane na zewnątrz. Grill kanapki na złoty i chrupiące z każdej strony. Pokroić w kostki wielkości kęsa.