Zupa Pomidorowa Z Indyka

Zupa Pomidorowa Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj pomidorowej zupy z indyka. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 73 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 74 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś bazylię, pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Pomidorowa Z Indyka, Zupa Pomidorowa Z Indyka, oraz Zupa Pomidorowa Z Jęczmienia Indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj indyka i warzywa. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 50 minut dłużej lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia6
Magazyn