Zupa pomidorowa z grzanką Parmezanową
Zupa pomidorowa z parmezanem tosty może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pieprz, po przekątnej chleba, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tosty Pomidorowe Z Parmezanem, Parmezan i pomidor pieczone jajko z grzankami, oraz Pomidorowy tost z awokado z ogolonym parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół.
Dodaj koper włoski; smażyć 3 minuty.
Dodaj czosnek; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać bulion, pomidory i tymianek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut.
Zdjąć patelnię z ognia; ostudzić 5 minut. Wyrzucić gałązkę tymianku.
Połowę mieszanki pomidorowej umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na niemal gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną pomidorową. Wymieszać z solą i pieprzem; ogrzać.
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia.
Posypać 1 łyżką sera na każdej. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.