Zupa pomidorowa z grzankami z nietoperza

Zupa pomidorowa z grzankami z nietoperza
Zupa pomidorowa z grzankami Bat jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tania zupa dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gruby - boczek, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Zupa pomidorowa z grzankami z nietoperza, Zupa pomidorowa z grzankami Cheddar, oraz Zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. używając foremki do ciastek w kształcie nietoperza o średnicy 4 1/2 cala, Wytnij 2 kształty z każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 5 do 6 minut, obracając raz, aż do tosty. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym gotować boczek, aż będzie chrupiący; osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszyć boczek; odstawić. Gotować szalotki i czosnek w boczku kapie na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj pomidory, bulion, bazylia, tymianek, miód i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
MiódMiód
TymianekTymianek
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
7
Top każdą miskę zupy z bat crouton tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn