Zupa pomidorowa z grzankami z nietoperza
Zupa pomidorowa z grzankami Bat jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tania zupa dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gruby - boczek, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Zupa pomidorowa z grzankami z nietoperza, Zupa pomidorowa z grzankami Cheddar, oraz Zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. używając foremki do ciastek w kształcie nietoperza o średnicy 4 1/2 cala, Wytnij 2 kształty z każdej kromki chleba.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 5 do 6 minut, obracając raz, aż do tosty. Całkowicie fajne.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym gotować boczek, aż będzie chrupiący; osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszyć boczek; odstawić. Gotować szalotki i czosnek w boczku kapie na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki.
Dodaj pomidory, bulion, bazylia, tymianek, miód i pieprz.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z boczkiem.
Top każdą miskę zupy z bat crouton tuż przed podaniem.