Zupa Pomidorowa Z Czerwonej Papryki
Przepis na zupę pomidorową z czerwonej papryki można przygotować w około 45 minut. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 2G tłuszczu i w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 5. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre dla Jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu anaheim, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, pomidorów śliwkowych i ząbków czosnku. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z pieczonego pomidora i czerwonej papryki, Pieczona czerwona papryka i zupa pomidorowa, oraz Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki I Pomidorów.
Instrukcje
Broil red peppers 4 cale od ciepła do skórki blister. Szczypcami obróć paprykę o ćwierć obrotu. Podsmaż i obracaj, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść paprykę w misce; przykryj i odstaw na 15-20 minut. Zdejmij i wyrzuć zwęgloną skórę.
Usuń łodygi i nasiona. Drobno posiekaj paprykę.
W dużym rondlu zagotuj wodę.
Dodaj pomidory; przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Odcedź i natychmiast umieść pomidory w lodowatej wodzie.
Na tej samej patelni połącz pieczoną paprykę, pomidory, paprykę Anaheim i czosnek; podgrzej. Dodaj bulion i ocet; podgrzej. Dodaj bazylię. Lekko ostudzić.
W małych partiach zupę puree w blenderze. Wróć na patelnię i podgrzej.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier