Zupa Pomidorowa Z Boczkiem Jabłkowym

Zupa pomidorowa z boczkiem jabłkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka wina, cebula, liść laurowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 431 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym, oraz Zupa boczkowo-pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, grubo posiekać i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i saute białej cebuli i czosnku 3 do 5 minut, lub do miękkości. Wymieszaj bulion wołowy, fasolę pinto, pomidory, seler i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu.
W małym rondlu na średnim ogniu gotuj i mieszaj jabłko w czerwonym winie, aż będzie miękkie.
Wymieszać boczek, jabłko i pozostałe czerwone wino do mieszaniny zupy. Doprawić solą i pieprzem. Nadal dusić, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.