Zupa Pomidorowa Wolno Gotująca
Slow-Cooker zupa pomidorowa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 213 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, sos worcestershire, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Powolna Zupa Pomidorowa Bazylia, Zupa Pomidorowa Curry, oraz Powolna Zupa Pomidorowa Bazylia.
Instrukcje
Cebula Puree w blenderze lub robocie kuchennym wraz z wystarczającą ilością pomidorów, aby uzyskać około 4 szklanki przecieru pomidorowego.
Wlać puree do 4-do 5-quart powolnej kuchence wraz z bulionem, brązowy cukier, bazylia, Worcestershire, i kakao w proszku. Przykryć i gotować na niskim 6 do 8 godzin.
Dziesięć minut przed podaniem wymieszać z odparowanym mlekiem i masłem; doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać dodatkowe 10 minut i podawać.