Zupa Pomidorowa Wolno Gotowana
Zupa pomidorowa wolnowarowa to bezglutenowa przystawka. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka, 53 g tłuszczu i łącznie 631 kalorii. Za 2,39 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Udaj się do sklepu i kup cukier, sok warzywny, parmezan i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 51% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to zupa pomidorowa z wolnowaru, zupa pomidorowa z bazylią w powolnym gotowaniu i zupa pomidorowa z curry w powolnym gotowaniu.
Instrukcje
Do wolnowaru wlać sok warzywny, przecier pomidorowy, bulion z kurczaka, gęstą śmietanę i oliwę z oliwek. Do mieszaniny soku wymieszaj masło, sproszkowaną cebulę, pieprz, parmezan, liście laurowe i cukier.
Gotuj na poziomie wysokim przez 1 godzinę.
Usuń liście laurowe do podania.