Zupa pomidorowa, Koprowa i krabowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pomidora, kopru włoskiego i zupy krabowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory w soku, Cebulki kopru włoskiego, dodatkową oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybki gulasz krabowy w bulionie koperkowo-pomidorowym, Zupa Pomidorowo-Koprowa, oraz Zupa z kopru włoskiego i pomidorów.
Instrukcje
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, plastry kopru włoskiego i czosnek; posypać lekko solą i pieprzem. Podsmażyć, aż cebula i koper włoski będą miękkie, często mieszając i dostosowując ciepło do medium, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 15 protokół.
Dodać pomidory z sokiem i 2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszanka i warzywa są bardzo delikatne, o 15 protokół. Wymieszać z mięsa krabowego i dodać więcej bulionu przez 1/4 garści do cienkiej zupy, w razie potrzeby; gotować tylko do ogrzania przez, 3 do 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Podziel zupę między miseczki.
Każdy z nich posypać posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.
Każdą porcję skropić olejem.