Zupa pierożkowa z boczkiem i groszkiem śnieżnym

Zupa pierożkowa z boczkiem i groszkiem śnieżnym
Zupa z pierogów z boczkiem i groszkiem śnieżnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 565 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz rosół z kurczaka, pomidory śliwkowe, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek, kurczak i groszek śnieżny Stir-Fry, Sałatka z kalarepy z jabłkiem, boczkiem i groszkiem śnieżnym, oraz Azjatycka zupa z makaronem z kurczakiem i groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu, aż rumiane na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj imbir, połowa szalotki, 1 łyżeczka soli i cukru; stir-fry 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać bulion i 1 szklankę wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie połącz skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać olej sezamowy i 1 łyżeczkę pieprzu i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Do gotującego się bulionu dodać groszek śnieżny, pomidory, rukolę i pierogi. Ponownie wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać do zupy. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pierogi będą miękkie i bulion lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut. Pozostałe szalotki wymieszać i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
6
Zdjęcia Christopher Testani
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn