Zupa pierożkowa z boczkiem i groszkiem śnieżnym
Zupa z pierogów z boczkiem i groszkiem śnieżnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 565 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz rosół z kurczaka, pomidory śliwkowe, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek, kurczak i groszek śnieżny Stir-Fry, Sałatka z kalarepy z jabłkiem, boczkiem i groszkiem śnieżnym, oraz Azjatycka zupa z makaronem z kurczakiem i groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu, aż rumiane na brzegach, o 5 protokół.
Dodaj imbir, połowa szalotki, 1 łyżeczka soli i cukru; stir-fry 30 sekund.
Dodać bulion i 1 szklankę wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie połącz skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody w małej misce.
Dodać olej sezamowy i 1 łyżeczkę pieprzu i wymieszać do połączenia.
Do gotującego się bulionu dodać groszek śnieżny, pomidory, rukolę i pierogi. Ponownie wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać do zupy. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pierogi będą miękkie i bulion lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut. Pozostałe szalotki wymieszać i doprawić pieprzem.
Zdjęcia Christopher Testani