Zupa Pieprzowa Nadziewana Wolnooparkowa

Slow-Cooker faszerowane zupa pieprz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 30g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka papryki, mielonej wołowiny, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa, Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa, oraz Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 6-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki.
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu i sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Po około 30 minutach gotowania delikatnie wymieszaj ugotowany ryż. Przykryć; gotować około 30 minut dłużej.