Zupa pasternakowo-marchewkowa

Zupa pasternakowo-marchewkowa
Pasternak i zupa marchewkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka tubetti, pietruszka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj obie strony chleba masłem i tostuj na złoty kolor. Lekko natrzeć 1 stronę grzanek ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
GrzankiGrzanki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać pasternak i marchew i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, o 10 protokół. Wymieszać z porem, dodać wywar i liść laurowy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Tymczasem, gotować makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż nie całkiem al dente, o 8 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Dodaj do zupy, przykryć i gotować, aż al dente, o 3 protokół. Wyrzucić liść laurowy. Pietruszkę wymieszać i podawać z grzankami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki CzosnkoweGrzanki Czosnkowe
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
6
Podawać z: sałatką i szynką peklowaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn