Zupa pasternakowo-marchewkowa
Pasternak i zupa marchewkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka tubetti, pietruszka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj obie strony chleba masłem i tostuj na złoty kolor. Lekko natrzeć 1 stronę grzanek ząbkiem czosnku.
Rozgrzać olej w dużym rondlu.
Dodać pasternak i marchew i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, o 10 protokół. Wymieszać z porem, dodać wywar i liść laurowy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 13 protokół.
Tymczasem, gotować makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż nie całkiem al dente, o 8 protokół; odcedzić.
Dodaj do zupy, przykryć i gotować, aż al dente, o 3 protokół. Wyrzucić liść laurowy. Pietruszkę wymieszać i podawać z grzankami czosnkowymi.
Podawać z: sałatką i szynką peklowaną.