Pieczony Pasternak i zupa czosnkowa z grzybami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz lub, nie-rosół z kurczaka, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona zupa z pasternaku, marchewki i czosnku na # SundaySupper, Zupa z pieczonego czosnku i pasternaku z masłem cytrynowym z szałwii, oraz Zapiekanka z pieczarkami, pasternakiem, ziemniakami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kostkę pasternaku ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
2
Odetnij czubek z głowy czosnku, na tyle, aby odsłonić wierzchołki goździków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Umieść go na kwadracie z folii aluminiowej, spryskaj szybko 1/2 sekundy natryskiem oliwy z oliwek (Opcjonalnie) i zawiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Umieścić go na blasze z pasternakiem i włożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec przez 15 minut, obrócić pasternak i gotować przez 10-15 minut, aż pasternak będzie miękki i po prostu dotknął brązowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić czosnek do ostygnięcia w opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozgrzać nieprzywierający rondel i gotować cebulę, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodać seler i gotować przez kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
9
Dodaj 3 szklanki bulionu, pasternak i pieprz. Czosnek wycisnąć z goździków na patelnię. Gotować przez kilka minut, aż pasternak zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj fasolę. Zupę przecier na jeden z dwóch sposobów: (1)umieścić w blenderze w jednej lub dwóch partiach, uważając, aby nie napełnić więcej niż do połowy i dodając więcej bulionu w razie potrzeby (preferowane), lub (
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
użyj blendera w sztyfcie i dokładnie zmiksuj na patelni. Im gładsza, tym lepiej, więc Vita-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone Krewetki, Obrane
12
Mix lub inny Blender o dużej mocy jest tu świetny. Przecieraną zupę odstawić na patelnię i ogrzać na małym ogniu. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu, aż osiągnie pożądaną konsystencję. Trzymaj go pod osłoną, ponieważ od czasu do czasu "wybuchnie". Gotować pokrojone grzyby w małej patelni non-stick, aż zmiękną i zwolnić swoje soki. Doprawić solą i dodać zieloną cebulę. Wymieszaj większość z nich do zupy, odstawiając kilka ładnych do dekoracji. Doprawić solą i białym pieprzem do smaku (ostrożnie z białym pieprzem, jeśli nie lubisz pikantnych rzeczy!)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka