Zupa z czerwonej papryki-buraczków jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, woda, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjąć rondel z ognia i lekko ostudzić. Wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Pracując partiami, mieszaninę przecieru w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do dużej miski, i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, do nocy.