Zupa na gorąco z łososiem i boczniakami

Zupa na gorąco z łososiem i boczniakami
Gorąca i kwaśna zupa z łososiem i boczniakami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz boczniaki, sok z limonki, łodygi trawy cytrynowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Pieczony łosoś z boczniakami w czerwonym winie, oraz Imbir czosnek łosoś marchew i cukinia miska z makaronem z Shiitake i boczniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą łodygę trawy cytrynowej przeciąć na pół w poprzek. Siniaki lub zmiażdżyć łodygi młotkiem do mięsa lub małą, ciężką patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Łącz trawę cytrynową, kolejne 3 składniki i, w razie potrzeby, liście limonki kaffir w rondlu 2-quart na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki KaffirLiście Limonki Kaffir
Eliksir GEliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić strome na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usunąć i wyrzucić substancje stałe.
5
Zwróć zaprawione zapasy do pieca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Dodać łososia, grzyby, i pomidor; gotować delikatnie 3 do 4 minut lub aż łosoś jest nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Wyjąć z ognia i wymieszać z pozostałymi składnikami. (Jeśli zupa jest zbyt ostra, wymieszaj kolejną szczyptę cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn