Dodać garam masala i następne 4 składniki; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
4
Dodajemy soczewicę, mieszamy aż do powleczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
5
Dodaj rosół z kurczaka. Doprowadzić zupę do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są bardzo miękkie, o 20 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
6
Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Wróć do trawki. Wymieszać z kurczakiem, mlekiem kokosowym i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Słonina Wieprzowa
Soczewica
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Podziel ryż między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Polej zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Udekorować klinami cytrynowymi; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)