Zupa Miso Z Fasoli Adzuki

Zupa Miso Z Fasoli Adzuki

Instrukcje

1
Dodać fasolę i dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż po prostu zaczyna palić i smażyć marchewki, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół. Marchew wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
W małej misce wymieszać razem miso i 1/2 szklanki gorącego bulionu, aż połączone będzie i wymieszać do zupy. Doprowadzić zupę tylko do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, i mieszać w szalotki i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Każda porcja około 431 kalorii i 4 gramy tłuszczu (8% kalorii z tłuszczu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
MisoMiso
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Gourmet
6
Gourmet
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia41
Magazyn