Dodać fasolę i dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż po prostu zaczyna palić i smażyć marchewki, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół. Marchew wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
W małej misce wymieszać razem miso i 1/2 szklanki gorącego bulionu, aż połączone będzie i wymieszać do zupy. Doprowadzić zupę tylko do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, i mieszać w szalotki i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Każda porcja około 431 kalorii i 4 gramy tłuszczu (8% kalorii z tłuszczu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Miso
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)