Zupa Miso Z Fasoli Adzuki

Zupa Miso Z Fasoli Adzuki

Instrukcje

1
Dodać fasolę i dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż po prostu zaczyna palić i smażyć marchewki, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół. Marchew wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
W małej misce wymieszać razem miso i 1/2 szklanki gorącego bulionu, aż połączone będzie i wymieszać do zupy. Doprowadzić zupę tylko do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, i mieszać w szalotki i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Każda porcja około 431 kalorii i 4 gramy tłuszczu (8% kalorii z tłuszczu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
MisoMiso
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Gourmet
6
Gourmet
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia41
Magazyn