Usuń kombu szczypcami i zarezerwuj do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Posypać płynem Katsuo bushi i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Odstawić na 3 minuty, a następnie przelać przez sito wyłożone gazą do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przygotuj zupę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Podgrzać Pozostałe dashi w rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, a następnie delikatnie wymieszać z tofu. Dusić 1minute i usunąć z ognia. Natychmiast wymieszać mieszaninę miso i zieleni scallion i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dashi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Dashi
Miso
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm