Usuń kombu szczypcami i zarezerwuj do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Posypać płynem Katsuo bushi i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Odstawić na 3 minuty, a następnie przelać przez sito wyłożone gazą do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przygotuj zupę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Podgrzać Pozostałe dashi w rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, a następnie delikatnie wymieszać z tofu. Dusić 1minute i usunąć z ognia. Natychmiast wymieszać mieszaninę miso i zieleni scallion i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dashi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka