Zupa Minestrone (Modena Style)

Zupa Minestrone (Modena Style)
Przepis Zupa Minestrone (styl Modena) może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Makaronowa W Stylu Minestrone, Kantalupa Bruschetta z balsamicznym szkliwem Modena, oraz Borlenghe z Pancettanem i rozmarynem (chrupiąca krepa z Modeny) dla podobnych receptur.

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy lub 1 3/4 szklanki bulionu z kurczaka lub 1 3/4 szklanki bulionu warzywnegobulion wołowy lub 1 3/4 szklanki bulionu z kurczaka lub 1 3/4 szklanki bulionu warzywnego0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)5391 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola cannellini, opłukana i osuszonafasola cannellini, opłukana i osuszona4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.obrane posiekane pomidory z sokiemobrane posiekane pomidory z sokiem1marchew, pokroić w plastry grubości 1/4 calamarchew, pokroić w plastry grubości 1/4 cala1żebrożeberko selera naciowego, z pozostawieniem pokrojone w 1/4 grubych plasterkówżeberko selera naciowego, z pozostawieniem pokrojone w 1/4 grubych plasterków1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2ząbki czosnku, drobno posiekaneząbki czosnku, drobno posiekane0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta, pokrojona w 1/2 cala kostkępancetta, pokrojona w 1/2 cala kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól do obramowania szkłasól do obramowania szkła2mocno zapakowane kubki rozdrobniona kapusta włoska (lub szpinak, świeża lub mrożona)mocno zapakowane kubki rozdrobniona kapusta włoska (lub szpinak, świeża lub mrożona)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)1cebula żółta, drobno posiekanacebula żółta, drobno posiekana2cukinię, pokrojoną na pół wzdłuż i pokrojoną w półcukinię, pokrojoną na pół wzdłuż i pokrojoną w pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn