Zupa mieszana z warzywami i Farro
Mieszane warzywa i zupa Farro może być tylko zupa szukasz. Ten wegański przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, oliwę z oliwek, jałowiec grissini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa warzywna z soczewicy i Farro, Zupa Z Soczewicy Warzywnej Farro Chard, oraz Obfity Ogród Warzywny Zupa Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Dodać seler, cebulę i Por i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając kilka razy, aż zmięknie, 5 protokół.
Dodać pastę Farro i pomidorów i gotować, mieszając, aż ziarna są powlekane i błyszczące, 30 sekund.
Dodać 1 litr wody i fasoli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 30 minut.
Dodaj marchew i pozostałą 1 litr wody. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż marchewki będą miękkie, 30 protokół.
Dodać groszek, przykryć i gotować do miękkości, 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, dodać bazylią i podawać z Grissini jałowca.