Zupa mieszana z warzywami i Farro

Zupa mieszana z warzywami i Farro
Mieszane warzywa i zupa Farro może być tylko zupa szukasz. Ten wegański przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, oliwę z oliwek, jałowiec grissini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa warzywna z soczewicy i Farro, Zupa Z Soczewicy Warzywnej Farro Chard, oraz Obfity Ogród Warzywny Zupa Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać seler, cebulę i Por i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając kilka razy, aż zmięknie, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać pastę Farro i pomidorów i gotować, mieszając, aż ziarna są powlekane i błyszczące, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
FarroFarro
4
Dodać 1 litr wody i fasoli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj marchew i pozostałą 1 litr wody. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż marchewki będą miękkie, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Dodać groszek, przykryć i gotować do miękkości, 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, dodać bazylią i podawać z Grissini jałowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
GrissiniGrissini
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia2
Magazyn