Zupa marchewkowo-Tymiankowa ze śmietaną
Zupa marchewkowo-Tymiankowa ze śmietaną może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 239 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, bulion z kurczaka, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa marchewkowo-Tymiankowa ze śmietaną, Zupa marchewkowa z tymiankiem i koprem włoskim, oraz Zupa marchewkowa z kurczakiem i tymiankiem.
Instrukcje
Marchew, wywar i tymianek połączyć w garnku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut do 1 godziny.
Wyjąć z ognia i przenieść zupę w dwóch partiach do blendera (lub można użyć blendera zanurzeniowego.) Zupa Puree całkowicie, następnie wymieszać z miodem i śmietaną. Smak, a następnie dodać sól w razie potrzeby. Użyj trochę ciepłego bulionu, jeśli zupa wymaga przerzedzenia.
Podawać na ciepło z gałązką tymianku na wierzchu.