Zupa marchewkowo-imbirowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Zupa marchewkowo-imbirowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, Niskotłuszczowa Zupa Marchewkowo-Imbirowa, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Miarka nasiona z pół dyni, i miejsce wycięte stronie w dół na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 30 do 40 minut, lub aż zmięknie. Pozostawić do ostygnięcia, następnie wyjąć miąższ kabaczka ze skóry za pomocą dużej łyżki i odstawić. Wyrzucić skórę.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek, i gotuj, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta.
Wlać wodę, dodać Kabaczek, marchewkę i imbir. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez co najmniej 20 minut, lub aż marchew i imbir będą miękkie.
Przecier mieszaninę w blenderze lub za pomocą blendera zanurzeniowego.
Dodaj wrzącą wodę, jeśli to konieczne, aby przerzedzić, ale pamiętaj, że ma to być gęsta kremowa zupa. Powrót zupy na patelnię, i ciepła przez. Doprawić solą, pieprzem i cynamonem.
Chochle do misek i wlać cienki wir śmietany na wierzch jako dekoracji w razie potrzeby.