Zupa marchewkowo-cebulowa

Zupa marchewkowo-cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, sól koszerna i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s, oraz Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 10 do 12 protokół.
Dodać marchew, bulion, 1 łyżeczkę soli i 1/3 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki będą miękkie, o 10 protokół. Podziel zupę między poszczególne miski i podawać z krakersami, jeśli używasz.