Zupa Marchewkowa Dla Dzieci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy marchewkowej Dla Dzieci. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.59 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka cebuli, sól, pół i pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa marchewkowa z kolendrą i Curry, Bułeczki Z Marchewką Dla Dzieci, oraz Puree Z Marchwi To Nie Pokarm Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń 2 łyżeczki. SOS adobo z puszki; rezerwa papryki i pozostały sos do innego użycia.
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do miękkości. Wymieszać bulion, marchew i 2 łyżeczki. SOS adobo; przykryć, zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, 15 do 20 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Mieszanka marchwi proces w blenderze lub robocie kuchennym 1 minutę lub do gładkiej, zatrzymując się do zeskrobać w dół boki w razie potrzeby. Powrót mieszanki marchwi do holenderskiego piekarnika. Wymieszać pół na pół i posolić. Gotować na małym ogniu 2 do 4 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Podawać z pożądanymi dodatkami.