Zupa marchewkowa ' a la Louise

Zupa marchewkowa ' a la Louise
Zupa marchewkowa ' a la Louise to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka pietruszki, tymianku, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Louise, Little Louise cupcakes, oraz Ciasteczka Nutella Louise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku, podgrzać margarynę, dodać cebulę i czosnek, i podsmażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wlać bulion z kurczaka i dodać marchewkę. Następnie wymieszać z koperkiem, majerankiem, tymiankiem, natką pietruszki oraz solą i pieprzem do smaku. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są do pożądanej kruchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Wymieszać skrobię kukurydzianą z niewielką ilością zimnej wody do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodać rozcieńczoną skrobię kukurydzianą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
5
Dodaj śmietanę i niech gotować kolejne 15 protokół (nie gotować). Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn