Zupa Marchewkowa
Zupa marchewkowa może być tylko zupa, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 82 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, pieprz, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi, Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym, oraz Zupa marchewkowa z pesto z marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew i 1 łyżkę wody w kuchence mikrofalowej. Pokrywa z folią; odpowietrznik 1 narożny. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 10 minut.
Marchew przełożyć do blendera.
Dodać bulion z kurczaka, sól, imbir i pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Podawać na ciepło z odrobiną śmietany o obniżonej zawartości tłuszczu na każdej porcji.