Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa limonkowo-krabowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka kolendry, nasiona kminku, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z czerwonej papryki z krabem, awokado i limonką, Chipotle-Limonkowe Chipsy Krabowe, oraz Grzanki krabowe, limonkowe i chilli.
Instrukcje
1
Rezerwy 1 łyżka soku z limonki. Zmiksuj pozostały sok z limonki, skórkę, ziarna kukurydzy, chile, SOS adobo, bulion i 1/4 łyżeczki soli w blenderze, aż będzie gładka. Zupę podzielić na 4 miski. Wrzuć mięso krabowe, awokado, kolendrę, nasiona kminku, zarezerwowany sok z limonki i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
SOS Adobo
Nasiona Kminku
Sok Z Limonki
Kolendra
Crabmeat
Awokado
Bulion
Papryka Chili
Sól
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zupę posypać mieszaniną krabów i podawać z chipsami tortilla, w razie potrzeby.