Zupa kukurydziana z chilli

Zupa kukurydziana z chilli
Zupa kukurydziana z chili to bezglutenowe zupa. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka boczku, wody, płynnego rosołu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Chili z nadzieniem kukurydzianym Tamale, oraz Chilli Poblano Nadziewane Kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
(Ostrożnie) pokroić ziarna kukurydzy z kolby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
2
Dodać kawałki boczku do garnka lub holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Gotować przez kilka minut. Wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę i wymieszać, gotując cebulę przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać masło i rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Dodać kukurydzę. Wymieszać i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Dodaj oba rodzaje chilli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
6
Wlać bulion z kurczaka i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Dodać sól. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Połączyć mąkę kukurydzianą (lub masę) z wodą. Wymieszać do połączenia, a następnie wlać do zupy. Przykryć i gotować przez 15 minut na małym ogniu. Jeśli chowder wymaga większego zagęszczenia, dodaj kolejną łyżkę mąki kukurydzianej zmieszanej z wodą. Gotować przez kolejne dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
ChowderChowder
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Podawać z chrupiącym chlebem na zakwasie lub w misce na chleb. Absolutnie pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn