Zupa kukurydziana z chili to bezglutenowe zupa. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka boczku, wody, płynnego rosołu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Chili z nadzieniem kukurydzianym Tamale, oraz Chilli Poblano Nadziewane Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
(Ostrożnie) pokroić ziarna kukurydzy z kolby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
2
Dodać kawałki boczku do garnka lub holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Gotować przez kilka minut. Wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę i wymieszać, gotując cebulę przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać masło i rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4
Dodać kukurydzę. Wymieszać i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Dodaj oba rodzaje chilli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
6
Wlać bulion z kurczaka i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Dodać sól. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Połączyć mąkę kukurydzianą (lub masę) z wodą. Wymieszać do połączenia, a następnie wlać do zupy. Przykryć i gotować przez 15 minut na małym ogniu. Jeśli chowder wymaga większego zagęszczenia, dodaj kolejną łyżkę mąki kukurydzianej zmieszanej z wodą. Gotować przez kolejne dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Chowder
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Podawać z chrupiącym chlebem na zakwasie lub w misce na chleb. Absolutnie pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na Zakwasie
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego