Zupa kukurydziana z boczkiem
Kukurydza i boczek Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Mieszanka baby gold i kukurydzy, boczek, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Zupa Kukurydziana Z Boczkiem, Zupa kukurydziana z boczkiem, oraz Bacon & Corn Chowder są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć z patelni, pokruszyć i odstawić.
Dodaj mieszaninę selera i 1 opakowanie kukurydzy do kapieli na patelni; podsmażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Pozostałe 1 opakowanie kukurydzy i 1 szklanka mleka umieścić w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę puree do warzyw na patelni; mieszać w pozostałej 1 szklanki mleka, sól, czarny pieprz, i ser. Gotować na średnim ogniu (nie gotować), ciągle mieszając, aż ser się rozpuści. Chochla chowder do miski. Każdą porcję ułożyć równomiernie pokruszonym boczkiem.
W razie potrzeby posypać czarnym pieprzem.