Zupa Kukurydziana-Rybna
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa kukurydziana-ryba może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieczenie ziemniaków, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Letnia zupa kukurydziana z bazylią i białą rybą, Umrzeć za zupę rybną, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; smażyć 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem, bulionem i ziemniakami do pieczenia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Dodać kukurydzę pełnoziarnistą i kolejne 4 składniki( kukurydza pełnoziarnista przez mleko); doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Wymieszać ryby; gotować 9 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Dodać płatki ziemniaczane i gotować do zgęstnienia (około 1 minuty); ciągle mieszać.
Posypać boczek równomiernie na każdej porcji.
W razie potrzeby udekorować mielonym pieprzem.