Zupa Kukurydziana I Jajeczna

Zupa Kukurydziana I Jajeczna
Zupa kukurydziana i jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, skrobi kukurydzianej, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, zupa kukurydziana, jak zrobić zupę kukurydzianą / soup s, oraz Zupa Kukurydziana Na Słodko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć filiżankę chłodnego wywaru i powoli wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
StadoStado
2
Dodaj łyżeczkę oleju sezamowego i odstaw tę mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
3
Jajka ubić lekko (nie powinny się spieniać) i dodać do niego pozostałą łyżeczkę oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
JajkoJajko
4
Dobrze wymieszać i odstawić.
5
Podgrzać pozostałe 3 filiżanki zapasów w garnku 2-do 3-quart nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Gdy gorące, dodać kukurydzę, sól, pieprz, i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
PieprzPieprz
KukurydzaKukurydza
SólSól
7
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i włączyć ciepło do niskiej. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i wlać do gorącego wywaru. Wymieszać i gotować na małym ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
StadoStado
8
Wyłącz ogrzewanie. Natychmiast wlać mieszankę jajeczną powolnym, stałym strumieniem, pokrywając nią całą powierzchnię zupy. Delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
JajkoJajko
9
Wlać zupę do poszczególnych misek i posypać każdą miskę z niektórych plasterków szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn