Zupa Kukurydziana I Jajeczna
Zupa kukurydziana i jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, skrobi kukurydzianej, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, zupa kukurydziana, jak zrobić zupę kukurydzianą / soup s, oraz Zupa Kukurydziana Na Słodko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć filiżankę chłodnego wywaru i powoli wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aby uzyskać gładką pastę.
Dodaj łyżeczkę oleju sezamowego i odstaw tę mieszaninę na bok.
Jajka ubić lekko (nie powinny się spieniać) i dodać do niego pozostałą łyżeczkę oleju sezamowego.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Podgrzać pozostałe 3 filiżanki zapasów w garnku 2-do 3-quart nad średnim płomieniem.
Gdy gorące, dodać kukurydzę, sól, pieprz, i sos sojowy.
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i włączyć ciepło do niskiej. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i wlać do gorącego wywaru. Wymieszać i gotować na małym ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Wyłącz ogrzewanie. Natychmiast wlać mieszankę jajeczną powolnym, stałym strumieniem, pokrywając nią całą powierzchnię zupy. Delikatnie wymieszać.
Wlać zupę do poszczególnych misek i posypać każdą miskę z niektórych plasterków szalotki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;