Zupa kremowa z szynką i szparagami wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 394 kalorie , 21 g białka i 26 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, parmezan, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Kremowa zupa ze szparagami i szynką , kremowa zupa ze szparagów i kremowa zupa ze szparagów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść szparagi w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć; gotować, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź i odłóż na bok.
3
W dużym, ciężkim rondlu podsmaż marchewkę na maśle przez 3-5 minut; dodaj cebulę i smaż 2 minuty dłużej lub do miękkości. Wymieszaj mąkę; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; zagotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania