Zupa krabowo-kukurydziana z boczkiem i pieczarkami Kurkowymi
Zupa krabowo-kukurydziana z boczkiem i pieczarkami Kurkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 663 kalorie, 23G białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 107 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, por, pietruszka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa krabowo-kukurydziana z boczkiem i pieczarkami Kurkowymi, Zupa krabowo-kukurydziana z boczkiem, oraz Zupa z kraba i kukurydzy z boczkiem i Jalapeño.
Instrukcje
1
Odetnij ziarna z kolb kukurydzy. Odstaw ziarna na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
2
Połącz kolby, bulion i śmietanę w ciężkim dużym rondlu. Dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać boczek i podsmażyć, aż chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
6
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
7
Wylać wszystkie kapiele z wyjątkiem 3 łyżek stołowych; do garnka dodać cebulę, por, seler i nasiona kopru włoskiego. Smażyć, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Wymieszać z ziemniakami. Kolby wyrzucić z mieszaniny śmietany; przecedzić mieszaninę śmietany do mieszaniny ziemniaków. Dusić, aż ziemniaki są prawie miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Wymieszać z ziaren kukurydzy. Gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Nasiona Kopru Włoskiego
Warzywa
Ziemniak
Chowder
Seler
Krem
Por
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
8
Tymczasem, roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z Sherry i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Tymianek
10
Dodać mieszaninę grzybów do chowder. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Chowder
11
Smażone mięso krabowe w tej samej dużej patelni na średnim ogniu tylko do ogrzania przez, o 3 protokół. Mięso krabowe, boczek i pietruszkę podzielić między miseczki. Chochle chowder nad i służyć.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.