Zupa Koperkowa i Ziemniaczana

Zupa Koperkowa i Ziemniaczana
Zupa Koperkowo-Ziemniaczana to przystawka dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis wegetariański z dodatkiem lakto ovo zawiera 196 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,6 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 6 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką masło, bulion warzywny, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzięki temu przepisowi zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 60% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa z pieczonego kopru włoskiego i brokułów , Schłodzona zupa koperkowa ze skórką pomarańczową i Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z prażonymi orzechami laskowymi i żurawiną .

Instrukcje

1
Koper włoski pokroić na średniej wielkości kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Podgrzej masło i oliwę z oliwek w garnku na średnio-małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj pokrojony koper włoski, dymkę i 1 szklankę bulionu. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut, aż koper włoski będzie miękki i przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Wlej pozostały bulion do garnka; dodaj ziemniaka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniak będzie bardzo miękki i ugotowany, około 25 minut. Delikatnie rozgniataj warzywa tłuczkiem do ziemniaków lub grzbietem drewnianej łyżki, aż zupa będzie gęsta i gruba. Jeżeli zupa jest zbyt gęsta, dolewamy ją łyżkami wody do uzyskania pożądanej konsystencji. Dopraw czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przed podaniem odczekaj 5 minut, aby smaki mogły się rozwinąć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn