Zupa Conch La Ceiba to bezglutenowe i pierwotne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 55. Mieszanka bananów, yuca, mięso konchy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ceiba Caramel Corn, Conch Scaloppini, oraz Sałatka Z Konch, Stary!.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj yuca, marchew, cebula, papryka i czosnek; dobrze wymieszać. Gotować 10 min., często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.