Zupa klopsikowo-makaronowa
Zupa z klopsików i makaronów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 44g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajko, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Pastan i zupa z klopsików, Zupa Makaronowa Z Klopsikami, oraz Zupa klopsikowa z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać w misce mieloną wołowinę, kiełbasę, parmezan, bułkę tartą, mleko, jajko, pietruszkę, czosnek, pieprz i cebulę.
Rozwałkować na małe klopsiki, po około 1 do 2 łyżeczek każda.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe klopsiki w partiach i osuszyć na papierowych ręcznikach, wycierając patelnię między partiami i dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać marchew, seler i cebulę i gotować, aż lekko zmięknie, o 8 protokół. Wymieszać klopsiki, bulion, pastę pomidorową, pomidory, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 30 minut. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Drenaż. Przykryć i odstawić.