Zupa kiełbasowo-jęczmienna

Kiełbasa i zupa jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka szpinaku baby, jęczmień szybkiego gotowania, kiełbasa śniadanie indyka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z porów z kiełbasą i jęczmieniem, Patelnia Na Kiełbasę Jęczmienną, oraz Kremowy jęczmień dyniowy z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub aż rumiane.
Podczas gdy kiełbasa gotuje, umieścić stir-fry i 2 szklanki wody w blenderze; proces do gładkiej.
Do kiełbasy na patelni dodać przecier, pomidory i jęczmień. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.