Zupa Kasztanowa O Zapachu Zatoki

Zupa Kasztanowa O Zapachu Zatoki
Zupa Kasztanowa o zapachu zatoki może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 319 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.47 za porcję. Jeśli masz bulion z kurczaka, seler, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa.

Instrukcje

1
W przypadku świeżych kasztanów doprowadzić rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Kasztany przeciąć na pół od góry do dołu ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Włóż je do zamrażarki na 10 minut, a następnie wrzuć do wrzącej wody, zagotuj 8 minut i odcedz. Gdy są jeszcze gorące, wyskakuj z mięsa, wyciskając na każdej połowie. Ciemniejszy brązowy Śrut otaczający mięso również powinien odpadać. Pracuj szybko, ponieważ im są chłodniejsze, tym trudniej je skorupować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
WodaWoda
MięsoMięso
4
Jeśli używasz suszonych kasztanów, przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać kasztany, gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, następnie zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia przez 1 godzinę. Kasztany pakowane próżniowo można dodawać bezpośrednio ze słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
6
Cebulę i seler ugotować na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aż zmiękną, około 5 minut. Wymieszać wszystko oprócz filiżanki kasztanów, następnie bulion, cydr, tymianek, 5 liści laurowych (lub 1 Zatoka kalifornijska) i fasola wanilii. Przykryć i gotować zupę na bardzo małym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MasłoMasło
SelerSeler
BulionBulion
ZupaZupa
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Usuń i wyrzuć tymianek, liście laurowe i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WaniliaWanilia
TymianekTymianek
8
Zupę Puree w 2 partiach w blenderze (nie robocie kuchennym), aż będzie bardzo gładka. Nie napełniaj blendera więcej niż do połowy i rozpocznij mieszanie w szybkich impulsach, aby zapobiec rozpryskiwaniu się gorącej zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać zupę z powrotem do rondla, wymieszać ze śmietaną i sherry i podgrzać do gotującego się punktu. Posmakuj i dodaj tyle soli i pieprzu, ile uważasz, że potrzebujesz (jeśli użyłeś konserwowego solonego bulionu, możesz potrzebować bardzo mało). Wymieszaj pozostałe 5 liści laurowych (lub 1 Zatokę kalifornijską) i stromej przez co najmniej 5 minut, aby perfumować zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
KremKrem
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Gotować boczek na średniej patelni, aż renderuje większość jego tłuszczu, ale nie jest dość ostry. Wskazówka patelni, aby odsączyć nadmiar tłuszczu. Kasztany w kostce, dodać do boczku i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać jabłko i gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
12
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. Kadzi zupę do ciepłych misek i umieścić łyżkę jabłko-kasztan dekoracji w centrum każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn