Zupa kapustna Savoy z boczkiem i czarnym pieprzem

Zupa kapustna Savoy z boczkiem i czarnym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kapusty Savoy z boczkiem i czarnym pieprzem. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, serduszka selera, dużo świeżo popękanego pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z kapusty ziemniaczanej i Savoy z boczkiem, Orecchiette z kapustą Savoy i boczkiem, oraz Pieczona kapusta Savoy z sosem z czarnej fasoli i czosnkiem.

Instrukcje

1
Pokroić boczek na 1-calowe kawałki. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2
Podgrzać garnek z sosem 5½ qt na średnim hrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać oliwę z oliwek i gotować kawałki boczku, aż będą one renderowane większość ich tłuszczu i zaczynają się chrupiące
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Do boczku dodać cienko pokrojone szyfanady z kapusty z pokrojoną marchewką. Smażone warzywa, aż nieco zmiękną. Następnie dodać grubo seler, liście i wszystko. Wymieszać, aby dobrze pokryć mieszaninę tłuszczem bacan.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Dodać 2 szklanki bulionu z kurczaka i sześć szklanek wody do garnka i delikatnie gotować na wolnym ogniu około ½ godziny. Doprawić solą i dużą ilością świeżo popękanego czarnego pieprzu. Kontynuuj, aby podgrzać zupę przez ow ciepła innego 6 lub 7 minut, aby doprowadzić przyprawy do równowagi.Kadzi zupę do dużych płaskich misek, aby delektować się jej zapachem i podawać na gorąco, z bardziej popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn