Zupa Kalafiorowo-Grzybowa

Zupa Kalafiorowo-Grzybowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Kalafiorowo-grzybowej. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 58g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.51 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, liście laurowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa pieczona z pieczarkami i kalafiorem, Kremowa zupa z pieczarkami i pieczonym kalafiorem, oraz Zupa Z Kalafiora Z Grzybami Por Z Rybą Maślaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W powolnej kuchence ustawionej na wysoką, delikatnie umieść następujące składniki-cebulę, marchew, czosnek, imbir, kalafior, liście laurowe, pęczek tymianku, sól, pieprz i wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Niech kuchenka działa swoją magię przez co najmniej 4 hours.At 4-godzinny znak, dodać grzyby do powolnego cooker.At w tym samym czasie zrobić sos bchamelowy: roztopić masło na patelni z sosem na średnim ogniu. Wymieszać mąkę, aż się rozpuści i gotować kilka minut, aż mieszanina zmieni kolor na jasny beżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ubić kozie mleko, ser, gałkę muszkatołową, sól i biały pieprz. Nadal mieszać przez około 5 minut, podczas gdy mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Mleko KozieMleko Kozie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Z zupy wyjąć pęczek tymianku i liście laurowe. SOS bchamelowy wymieszać z zupą. (W tym momencie wylałem zawartość mojej wolnej kuchenki do garnka na kuchence, ustawiłem na średnie ciepło i mieszałem w sosie bchamelowym. Moja powolna kuchenka była zbyt mała, by pomieścić wszystko, ale twoja może być wystarczająco duża.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj posiekaną natkę pietruszki i smak, aby przyprawa była do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
W razie potrzeby dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
7
Podawać w głębokich miseczkach z odrobiną chleba tostowego i mżawką najlepszej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia76
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn