Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Kalafiorowo-grzybowej. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 58g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.51 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, liście laurowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa pieczona z pieczarkami i kalafiorem, Kremowa zupa z pieczarkami i pieczonym kalafiorem, oraz Zupa Z Kalafiora Z Grzybami Por Z Rybą Maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W powolnej kuchence ustawionej na wysoką, delikatnie umieść następujące składniki-cebulę, marchew, czosnek, imbir, kalafior, liście laurowe, pęczek tymianku, sól, pieprz i wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Całe Dojrzałe Oliwki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Niech kuchenka działa swoją magię przez co najmniej 4 hours.At 4-godzinny znak, dodać grzyby do powolnego cooker.At w tym samym czasie zrobić sos bchamelowy: roztopić masło na patelni z sosem na średnim ogniu. Wymieszać mąkę, aż się rozpuści i gotować kilka minut, aż mieszanina zmieni kolor na jasny beżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Ubić kozie mleko, ser, gałkę muszkatołową, sól i biały pieprz. Nadal mieszać przez około 5 minut, podczas gdy mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Mleko Kozie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z zupy wyjąć pęczek tymianku i liście laurowe. SOS bchamelowy wymieszać z zupą. (W tym momencie wylałem zawartość mojej wolnej kuchenki do garnka na kuchence, ustawiłem na średnie ciepło i mieszałem w sosie bchamelowym. Moja powolna kuchenka była zbyt mała, by pomieścić wszystko, ale twoja może być wystarczająco duża.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj posiekaną natkę pietruszki i smak, aby przyprawa była do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
W razie potrzeby dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
7
Podawać w głębokich miseczkach z odrobiną chleba tostowego i mżawką najlepszej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki