Zupa Kalafiorowo-Grzybowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Kalafiorowo-grzybowej. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 58g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.51 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, liście laurowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa pieczona z pieczarkami i kalafiorem, Kremowa zupa z pieczarkami i pieczonym kalafiorem, oraz Zupa Z Kalafiora Z Grzybami Por Z Rybą Maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W powolnej kuchence ustawionej na wysoką, delikatnie umieść następujące składniki-cebulę, marchew, czosnek, imbir, kalafior, liście laurowe, pęczek tymianku, sól, pieprz i wywar z kurczaka.
Niech kuchenka działa swoją magię przez co najmniej 4 hours.At 4-godzinny znak, dodać grzyby do powolnego cooker.At w tym samym czasie zrobić sos bchamelowy: roztopić masło na patelni z sosem na średnim ogniu. Wymieszać mąkę, aż się rozpuści i gotować kilka minut, aż mieszanina zmieni kolor na jasny beżowy.
Ubić kozie mleko, ser, gałkę muszkatołową, sól i biały pieprz. Nadal mieszać przez około 5 minut, podczas gdy mieszanina zgęstnieje.
Z zupy wyjąć pęczek tymianku i liście laurowe. SOS bchamelowy wymieszać z zupą. (W tym momencie wylałem zawartość mojej wolnej kuchenki do garnka na kuchence, ustawiłem na średnie ciepło i mieszałem w sosie bchamelowym. Moja powolna kuchenka była zbyt mała, by pomieścić wszystko, ale twoja może być wystarczająco duża.)
Dodaj posiekaną natkę pietruszki i smak, aby przyprawa była do smaku.
W razie potrzeby dodać sól i pieprz.
Podawać w głębokich miseczkach z odrobiną chleba tostowego i mżawką najlepszej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.