Zupa kalafiorowa z zapiekanymi przegrzebkami, olejem cytrynowym i amerykańskim kawiorem
Przepis Zupa kalafiorowa z Podsmażonymi przegrzebkami, olejem cytrynowym i amerykańskim kawiorem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, por, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło tę zupę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry-cytrusowa zupa kalafiorowa z zapiekanymi przegrzebkami i chrupiącą szalotką, Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora, oraz Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, chrzanem i jabłkiem.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek. Smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj kalafior, bulion i śmietanę. Doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, częściowo przykryć, i gotować delikatnie, aż kalafior będzie miękki, o 18 protokół. Zupa Puree w małych partiach w blenderze, aż będzie gładka. Wróć do tego samego rondla. Przyprawiamy zupę koszerną solą i białym pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Kryj się i wyluzuj. Przepłukać przed podaniem.
Blanszować por w małym rondlu wrzącej osolonej wody 1 minutę; odcedzić.
Na środku każdej miski umieścić por.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w średniej patelni na dużym ogniu.
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Sear do brązowego i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 1 1/2 minut na stronę.
Umieść 1 przegrzebek na porze w każdej misce; top przegrzebek z kawiorem. Zupa z kadzi wokół przegrzebka, skropić 1 łyżeczką oleju cytrynowego i posypać szczypiorkiem.