Zupa kalafiorowa z zapiekanymi przegrzebkami, olejem cytrynowym i amerykańskim kawiorem

Zupa kalafiorowa z zapiekanymi przegrzebkami, olejem cytrynowym i amerykańskim kawiorem
Przepis Zupa kalafiorowa z Podsmażonymi przegrzebkami, olejem cytrynowym i amerykańskim kawiorem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, por, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło tę zupę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry-cytrusowa zupa kalafiorowa z zapiekanymi przegrzebkami i chrupiącą szalotką, Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora, oraz Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, chrzanem i jabłkiem.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i czosnek. Smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj kalafior, bulion i śmietanę. Doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, częściowo przykryć, i gotować delikatnie, aż kalafior będzie miękki, o 18 protokół. Zupa Puree w małych partiach w blenderze, aż będzie gładka. Wróć do tego samego rondla. Przyprawiamy zupę koszerną solą i białym pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Kryj się i wyluzuj. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Blanszować por w małym rondlu wrzącej osolonej wody 1 minutę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Na środku każdej miski umieścić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Sear do brązowego i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 1 1/2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Umieść 1 przegrzebek na porze w każdej misce; top przegrzebek z kawiorem. Zupa z kadzi wokół przegrzebka, skropić 1 łyżeczką oleju cytrynowego i posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
KawiorKawior
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn