Zupa kalafiorowa z polewą sardeli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 703 kalorie, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści pietruszki płaskich liści, cebula, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z kalafiora i brukselki z polewą z Orzechów Sosnowych, Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici, oraz Makaron Primavera z polewą bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać EVOO w garnku do zupy na średnim lub średnim ogniu. Masło roztopić na oleju, następnie dodać czosnek, rozmaryn i cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, częściowo przykryte, do zmiękczenia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać wino i schłodzić, następnie dodać około 1/2 szklanki wywaru i całą główkę kalafiora. Przykryć garnek i parować kalafior do bardzo miękki, o 15 protokół. Odsączyć i rozbić masą ziemniaczaną, następnie dodać pozostały bulion, mleko i ziemniaki. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 minut lub tak. Puree blenderem zanurzeniowym, następnie dusić na małym ogniu, aby zagęścić do pożądanej konsystencji i dostosować przyprawy. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Masher Ziemniaczany
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Podgrzać EVOO, 1/4 do 1/3 Puchar, na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać anchois i mieszać, aż stopią się w oleju. Obniżyć ogień, dodać czosnek i trochę czarnego pieprzu i wymieszać minutę lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Starty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®
Cienki-
3
Dodać bułkę tartą i gotować, aż głęboko pachnące i dobrze tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Zdjąć z ognia. Ostudzić i połączyć z natką pietruszki i serem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Zupę podawać w płytkich miseczkach posypanych bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)