Zupa Kalafiorowa Jedwabista

Zupa Kalafiorowa Jedwabista
Jedwabisty kalafior zupa może być tylko zupa szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, wodę, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jedwabista zupa kalafiorowa z chrupkami parmezanu, Jedwabista Zupa Z Cukinii, oraz Jedwabista Zupa Edamame.

Instrukcje

1
W garnku rozpuścić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać cebulę, szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać kalafior, tymianek i liść laurowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior jest ledwo zmiękczona, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać bulion i wodę, doprawić solą i pieprzem. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż kalafior zmięknie, o 30 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
5
Pracując partiami, puree zupę, aż będzie bardzo gładka. Doprawić gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
6
Zupę podawać z Podsmażonymi przegrzebkami, sałatką ziołową i kalafiorem pieczonym w Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn