Zupa Jęczmienna Z Grzybów Wołowych
Zupa jęczmienna z grzybów wołowych trwa około 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Za $2.8 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 11g tłuszczu i w sumie 436 kalorii. 125 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają grzybów, bulionu wołowego, marchwi i selera. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką ocena 99%, to danie jest wyjątkowe. Podobne przepisy to Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa, Zupa z pieczonej wołowiny, grzybów i jęczmienia, oraz Zupa z pieczonej wołowiny, grzybów i jęczmienia.
Instrukcje
Gotuj mięso z gulaszu wołowego na dużej patelni na średnim ogniu, aż całkowicie się zrumieni, 5 do 7 minut; przełóż do dużego garnka do zupy.
Rozgrzej olej roślinny na tej samej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, seler i marchewkę w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, około 5 minut.
Dodaj mieszankę warzywną do wołowiny w garnku.
Wlej bulion wołowy do garnka.
Wymieszaj jęczmień perłowy z bulionem.
Umieść zupę na średnim ogniu, gotuj na wolnym ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie całkowicie miękka, około 2 godzin.
Wymieszaj grzyby przez zupę; gotuj jeszcze 1 godzinę.