Zupa jarzynowa zielona z pesto cytrynowo-bazyliowym
Zielona zupa jarzynowa z pesto cytrynowo-bazyliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnku, orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenna zupa jarzynowa z pesto bazyliowym, Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto, oraz Bazylia, Parmezan I Fasolka Szparagowa. Sałatka" pesto" dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
(albo Zwykłe)
2
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(albo Zwykłe)
5
Dodaj bulion, 1 szklankę wody i tymianek. Przykryć; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Dodać groch i fasolę, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 4 protokół. Odrzuć tymianek. Wymieszać z makaronem i 1 szklanką szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Umieść 1 szklankę szpinaku, bazylii, sera, Skórki, soku, 1 łyżeczkę czosnku i 2 łyżeczki oleju w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Podziel zupę na 4 miseczki; wierzch z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego