Zupa Jarzynowa Z Indyka
Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 47g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz tymianek, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Indyka, Zupa Z Indyka Warzywnego, oraz Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka.
Instrukcje
W dużym garnku, wymieszać kapiele z indyka, wodę, nogi indyka, czosnek, liść laurowy, tymianek i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i przykryć garnek; dusić, aż mięso indyka zaczyna spadać z kości, o 30 protokół.
Wyjmij nogi z indyka i wybierz mięso z kości; Przywróć mięso z nóg do zupy.
Ubić 1/4 szklanki mąki z 1/2 szklanki mleka w misce, aż będzie gładka i wymieszać mieszaninę z zupą. Powrót zupy na wolnym ogniu, stale mieszając, i gotować, aż zgęstnieje, o 30 więcej minut.
Wymieszać w kostkach gotowanego mięsa z indyka, czerwone ziemniaki, cebula, marchew, i seler; przykryć garnek ponownie, i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 więcej minut.