Zupa Jarzynowa Wołowa Jęczmienna

Zupa Jarzynowa Wołowa Jęczmienna
Need a dairy free main course? Zupa jarzynowa z jęczmienia wołowego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 7369 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz cebulę, liść laurowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 50 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa wołowa, jęczmienna i jarzynowa, Warzywna Zupa Wołowo-Jęczmienna, oraz Warzywna Zupa Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W powolnej kuchence, gotować chuck pieczeń aż bardzo miękkie (Zwykle 4 do 5 godzin na wysokim, ale może się różnić z różnych powolne kuchenki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodać jęczmień i liść laurowy w ciągu ostatniej godziny gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
JęczmieńJęczmień
3
Wyjąć mięso i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć liść laurowy. Odstaw wołowinę, bulion i jęczmień na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
JęczmieńJęczmień
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Saute marchew, seler, cebula, i mrożone mieszane warzywa do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj wodę, kostki bulionowe z wołowiną, cukier, 1/4 łyżeczki pieprzu, posiekane duszone pomidory i mieszankę wołowo-jęczmienną. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 do 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pomidory DuszonePomidory Duszone
JęczmieńJęczmień
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn