Zupa Jarzynowa Wołowa Jęczmienna
Need a dairy free main course? Zupa jarzynowa z jęczmienia wołowego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 7369 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz cebulę, liść laurowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 50 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa wołowa, jęczmienna i jarzynowa, Warzywna Zupa Wołowo-Jęczmienna, oraz Warzywna Zupa Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W powolnej kuchence, gotować chuck pieczeń aż bardzo miękkie (Zwykle 4 do 5 godzin na wysokim, ale może się różnić z różnych powolne kuchenki).
Dodać jęczmień i liść laurowy w ciągu ostatniej godziny gotowania.
Wyjąć mięso i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć liść laurowy. Odstaw wołowinę, bulion i jęczmień na bok.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Saute marchew, seler, cebula, i mrożone mieszane warzywa do miękkości.
Dodaj wodę, kostki bulionowe z wołowiną, cukier, 1/4 łyżeczki pieprzu, posiekane duszone pomidory i mieszankę wołowo-jęczmienną. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 do 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.