Zupa Jarzynowa Wołowa

Zupa Jarzynowa Wołowa
Zupa jarzynowa wołowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, ketchup, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa.

Instrukcje

1
Gotować mięso na gorącym oleju na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z mrożonymi mieszanymi warzywami, 9 kolejnych składników i 1 1/2 qt. wody, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 55 do 60 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kostki bulionowej Knorr Chicken Bouillon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn