Zupa Jarzynowa-Po Irlandzku

Zupa Jarzynowa-Po Irlandzku
Zupa jarzynowa-po irlandzku to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki, wodę, płatki ziemniaczane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga zupa dla dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Irlandzka Zupa Ziemniaczana W Stylu Savannah, Zupa Jarzynowa W Stylu Rosenthala, oraz Zupa Jarzynowa Po Rosyjsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego rondla włożyć marchew, ziemniaki, pasternak, rzep, por i cebulę. Napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
PasternakPasternak
RzepaRzepa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić wodę i puree warzywa w blenderze lub za pomocą blendera patyczkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Powrót puree do rondla i mieszać w wodzie, aby osiągnąć żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Ogrzać na wolnym ogniu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Serwuj i ciesz się.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn